Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΚΟΠΗΣ  ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ  2016 .


  Την καθιερωμένη εκδήλωση της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας  πραγματοποίησε ο Σύλλογός μας , το Σάββατο  9-1-2016 , στην καφετέρια  PERFECT στο Τρανόβαλτο . Μεγάλη ήταν η προσέλευση των φίλων και μελών του Συλλόγου , δημιουργώντας ένα αδιαχώρητο !
  Μετά το θερμό καλωσόρισμα εκ μέρους του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Μπάμπη Πατσικόπουλου και τον χαιρετισμό που απηύθυνε ο συντοπίτης πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου του Δήμου Σερβίων κ. Ευθύμιος Σκετόπουλος , ο πατέρας κκ. Ευάγγελος ευλόγησε και έκοψε δύο βασιλόπιτες (των μεγάλων και μικρών χορευτικών τμημάτων). Τα τυχερά φλουριά έτυχαν η κ. Ελένη Κουμαντζιά και ο μικρός Γιάννης Τσικόπουλος , στους οποίους ο  Σύλλογος έδωσε συμβολικά δώρα .
  Κατόπιν ακολούθησε δημοτικό χορευτικό πρόγραμμα και γλέντι με την δημοτική ορχήστρα του Παναγιώτη Πάλλα , δημιουργώντας μία ευχάριστη και ξένοιαστη ατμόσφαιρα μεταξύ των παρευρισκομένων ,  που κράτησε μέχρι  αργά , επισφραγίζοντας την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης .

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει  όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την συγκεκριμένη εκδήλωση και ιδιαίτερα τον πατέρα κκ. Ευάγγελο , τον πρόεδρο του Τ.Σ. του Δήμου κ. Ευθύμιο Σκετόπουλο , τα μέλη της ορχήστρας του κ. Παναγιώτη Πάλλα  καθώς και τον φιλόξενο ιδιοκτήτη του καταστήματος κ. Γιάννη Κούρα   και εύχεται σε όλο τον κόσμο  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ γεμάτα στιγμές χαράς και ευτυχίας !



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου