ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΕΤΗΣΙΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΙΝΩΝ 

20/8/2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΦΑΝΤΩΜΑ...
ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΙΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ...


Υπό τους ήχους της παραδοσιακής μας Δημοτικής μουσικής και υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού!!!
Το ετήσιο αντάμωμα Τρανοβαλτινών 2011, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Τρανοβάλτου " Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" έγινε στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρανοβάλτου, το Σάββατο 20 Αυγούστου, με ενδιαφέρουσες δράσεις και πλήθος κόσμου...


Παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κος Γ. Δακής κι ο Δήμαρχος Σερβίων -Βελβενδού κος Β. Κωνσταντόπουλος. Επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Νομού Κοζάνης κος Γ. Σοκκούτης, οι Αντιδήμαρχοι κι ο Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Σερβίων- Βελβενδού, εκπρόσωποι όμορων Μορφωτικών Συλλόγων και πλήθος φίλων του Συλλόγου.
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις του Συλλόγου είναι η καθιερωμένη, εδώ και τρία χρόνια, βράβευση κι η απονομή τιμητικής πλακέτας σε Τρανοβαλτινούς, που ξεχώρισαν ο καθένας στον τομέα του. To 2009 τίμησε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη «ασημένιο» Ολυμπιονίκη στο TAE KWON DO και τον Τρανοβαλτινό προπονητή του Κώστα Τζιδημόπουλο.Φέτος ο Σύλλογος απένειμε τιμητική πλακέτα στη συγγραφέα Χαρά Αυγερινού για το συγγραφικό της έργο και την προσφορά της στο Ελληνικό βιβλίο. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, καθώς το βιβλίο της Χαράς Αυγερινού "Πνοή ζωής με άρωμα θανάτου" από τις εκδόσεις PS είναι αληθινή ιστορία, κι όπως χαρακτηριστικά λέει ο γνωστός καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης στην εισαγωγή του βιβλίου της " το βιβλίο είναι μια αληθινή ιστορία που αγγίζει όλες τις πτυχές του προβλήματος των ναρκωτικών χωρίς να τις πληγώνει για δεύτερη φορά, Ένα νέο ξεκίνημα με άρωμα ΖΩΗΣ!"

Κι όπως ανέφερε, μεταξύ άλλων,  ο γνωστός συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός στην παρουσίαση του βιβλίου της :« Το βιβλίο Πνοή Ζωής με Άρωμα Θανάτου" έχει όλα τα στοιχεία ενός μυθιστορηματικού έργου που συναρπάζει, με τη διαφορά ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία. Αν διαβάσετε αυτό το βιβλίο, όλα τα επινοημένα θα σας φανούν ψεύτικα!!!»
Η βραδιά συνεχίστηκε με παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων του Μορφωτικού Συλλόγου Πλατανορέμματος και του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου " ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" με τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. το ολονύχτιο γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα με τη Δημοτική Ορχήστρα του Κώστα Σμόλικα.


Εκ μέρους του Συλλόγου μας να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους! Να ευχαριστήσω επίσης κι όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτής της όμορφης εκδήλωσης, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους!!! Ο "Εθελοντισμός" είναι "προσφορά στον άνθρωπο", και κάθε εκδήλωση έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο, γι αυτό σε κάθε εκδήλωση σας θέλουμε κοντά μας!!!ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ 21/8/2011


"ΚΑΙΜΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΟΧΙ ΚΑΥΣΙΜΑ"

4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με σύνθημα " ΚΑΙΜΕ ΘΡΜΙΔΕΣ ΟΧΙ ΚΑΥΣΙΜΑ" έγινε στις 21 Αυγούστου 2011 ο 4ος ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, που διοργάνωσε ο Πολιτιστισκός Μορφωτικός σύλλογος Τρανοβάλτου "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ".


Στον φετινό " Ποδηλατικό Δρόμο Υγείας" συμμετείχαν 62 ποδηλάτες παντός φύλου και κάθε ηλικίας. Η διανυθείσα απόσταση ήταν 12km και καλύφθηκε κάνοντας το γύρο του χωριού. Αναμνηστικά μπλουζάκια με σύνθημα "ΚΑΙΜΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΟΧΙ ΚΑΥΣΙΜΑ" μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες. Τυχερή της κλήρωσης του ποδηλάτου, όπως γίνεται κάθε χρόνο, αναδείχθηκε η Έυα Παπανικοπούλου.


Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν : ο Δήμος Σερβίων- Βελβενδού κι οι Επιχειρήσεις Μαρμάρων Γεωργ. Τυρνενόπουλου.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες, τους χορηγούς και το Α.Τ Σερβίων για τη διάθεση ανδρών και περιπολικού, για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ

 17/7/2011ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ

2/5/2011


Πανηγύρι στο Τρανόβαλτο Κοζάνης, 2 Μαΐου 2011 εορτή ανακομιδής λειψάνων 
του Μ. Αθανασίου. Ο χορός το απόγευμα στην πλατεία του χωριού. Χορεύει το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Τρανοβάλτου " Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" τοπικούς παραδοσιακούς χορούς και τραγουδά η πολυφωνική χορωδία του Συλλόγου μας!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, 

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟΥ (λόγω κακοκαιρίας)

7/3/2011


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, 
 ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ 5/3/2011