Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015


8η  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΠΟΔΗΛΑΤΟΔΙΑΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ  ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ


 Ο κύκλος των φετινών καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων  του Συλλόγου μας έκλεισε με την επιτυχημένη  διεξαγωγή  της 8ης  Πολιτιστικοποδηλατοδιαδρομής  που έγινε στο Τρανόβαλτο  την Κυριακή  28 Αυγούστου  2015 , συγκεντρώνοντας ένα ικανοποιητικό αριθμό μικρών και μεγάλων φίλων του ποδηλάτου  (128) , γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία  τόσο από πλευράς οργάνωσης όσο  και  διεξαγωγής της 
   Μετα τον τερματισμό όλων των ποδηλατών  στην πλατεία του Τρανοβάλτου , έγινε η  κλήρωση δύο ποδηλάτων για όσους συμμετείχαν  στην ποδηλατοβόλτα  και εν συνεχεία ακολούθησε το καθιερωμένο κέρασμα σε όλους  με σουβλάκια , λουκάνικα και αναψυκτικά !
   Σε γενικές γραμμές  η ποδηλατοδρομία  διεξήχθη με χαρούμενη διάθεση από όλους , πλήρη συμμόρφωση και υπακοή στις υποδείξεις της Τροχαίας  και με πολλά αστεία απρόοπτα !
   Το Δ.Σ. του Συλλόγου θεωρεί χρέος να ευχαριστήσει θερμά  τους χορηγούς της εκδήλωσης  τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Μαρμάρων Τρανοβάλτου , το Κατάστημα  Εμπορίας Ποδηλάτων ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ  στην Κοζάνη , το  Αστυνομικό Τμήμα  Σερβίων για την βοήθεια που προσέφερε για την ασφαλή τέλεση της συγκεκριμένης ποδηλατοδρομίας  καθώς και όλες-ους  που έλαβαν μέρος σ’αυτή .  ΚΑΛΕΣ   ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΕΣ  !Με χαρές και γέλια , μικροί και μεγάλοι !

Ανυπόμονοι  πριν την εκκίνηση !

Έτοιμοι  για την εκκίνηση !Γειά σου κύριε καθηγητά !
Σιγά , έχει χαλίκια ο δρόμος 1


Στάση για ξεκούραση και δροσιά !

Ποδηλατική οδική  βοήθεια !


Η αναμνηστική φωτογραφία μας , με ,,, φανατικούς Fun της εκδήλωσης !


Οι  εθελοντές του συλλόγου σε δράση !

Αγωνία στους μικρούς μας φίλους , πρίν την κλήρωση των ποδηλάτων !

Πρώτος τυχερός ο μικρός Ευθύμιος Αργυρ,  !Ο μεγάλος τυχερός Γιωργάκης  Μουλ. απο Λαζαράδες !Άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση του Συλλόγου ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου