Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

7ος  ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ    ΑΓΩΝΑΣ    ΥΓΕΙΑΣ   12 ΧΙΛ.
ΣΤΟ  ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΟ   (ΚΥΡΙΑΚΗ  24-8-2014)

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η 7η  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΠΟΔΗΛΑΤΟΔΙΑΔΡΟΜΗ  στο Τρανόβαλτο , με την συμμετοχή  139  ποδηλατιστών - ποδηλατισσών , ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου . Πολλές νέες παρουσίες και καινούργιες συμμετοχές λάμπρυναν την εκδήλωση , όπως κάθε χρόνο , από  γειτονικά μέρη  (Μικρόβαλτο , Λιβαδερό , Κοζάνη κλπ) . Η συγκεκριμένη εκδήλωση έχει καταξιωθεί στην συνείδηση της τοπικής κοινωνίας  και γι’αυτό το λόγο την αγκαλιάζει περισσότερο κάθε φορά .
Η διαδρομή της ποδηλατοβόλτας ήταν εύκολη  και επιλεγμένη ,με πράσινα τοπία και όμορφα φυσικά πανοράματα . Η δημοσιά έξω από το χωριό είχε γεμίσει χαρούμενα χρώματα με τους χαρούμενους ποδηλάτες  με τα κίτρινα επετειακά καπελάκια  !
Η παντός είδους βοήθεια προς τους ποδηλάτες  (τροφοδοσία νερών , μηχανική βοήθεια , περισυλλογή  χαλασμένων ποδηλάτων και κουρασμένων  ποδηλατών)  ήταν άμεση , αμέριστη  και  απλόχερη !
Με τον τερματισμό στην κεντρική πλατεία Τρανοβάλτου όλων των συμμετεχόντων, έγινε αμέσως η κλήρωση  των  δύο ποδηλάτων , τα οποία παρέλαβαν αμέσως οι τυχεροί της κλήρωσης , για μέν το ποδήλατο  ΜΤΒ  η Κοζικοπούλου Μαρίνα του Στεργίου  (χορηγία  του  Πολιτιστικού Συλλόγου) , για δε το μικρό ποδήλατο για παιδικές ηλικίες  η  Μαργαρίτα Παπανίκου του Κωνσταντίνου (ευγενική χορηγία  του Καταστήματος Εμπορίας Ποδηλάτων  ΑΦΟΙ  ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ο.Ε. , στην  Κοζάνη) . Συγχρόνως όλοι οι συμμετέχοντες  καθώς και ο κόσμος που παρευρέθηκε  στην εκδήλωση  γεύθηκαν τα σουβλάκια και τα αναψυκτικά που προσέφερε Δωρεάν ο Σύλλογος  σε όλους , μέσα σε ένα κλίμα χαράς και ξεγνοιασιάς , μελετώντας και σχεδιάζοντας  νέες εκδηλώσεις !
Το  Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του  προς το Τμήμα Τροχαίας  του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων  για τις σωστές υποδείξεις  και την ασφάλεια που παρείχαν κατά τη διάρκεια της ποδηλατικής διαδρομής . Επίσης ευχαριστούμε  το  Κατάστημα Εμπορίας Ποδηλάτων ΑΦΟΙ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Ο,Ε. στην Κοζάνη , για την ευγενική χορηγία ενός ποδηλάτου για την συγκεκριμένη εκδήλωση   καθώς   και  όλες – όλους ,  όσους  συμμετείχαν και  παρευρέθηκαν στην ποδηλατική εκδήλωση του Συλλόγου !         Β.Γ.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου