Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

                           10o  ΕΤΗΣΙΟ  ΑΝΤΑΜΩΜΑ   ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΙΝΩΝ   (10-8-2018)

  Το  καθιερωμένο  Ετήσιο  Αντάμωμα  στο  Τρανόβαλτο  πραγματοποιήθηκε  και φέτος   -  την  Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018  -  με  μεγάλη  επιτυχία . 0 αύλειος  χώρος  του  Γυμνασίου Τρανοβάλτου γέμισε απο κόσμο που απόλαυσε μια μοναδική μουσικοχορευτική βραδυά και όχι μόνο , διασκεδάζοντας και χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες . 
 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιάννης Τζιδημόπουλος  στην αρχή του προγράμματος  στη σύντομη ομιλία του καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και προσφώνησε τους  εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης . Κατόπιν έγινε η βράβευση των (12) παιδιών που εισήχθησαν  στα  ΑΕΙ και ΤΕΙ την προηγούμενη χρονιά  και μετά ακολούθησε η παρουσίαση δημοτικών παραδοσιακών χορών με τα μικρά χορευτικά  τμήματα  (Junior και μαθητικό) του 
Συλλόγου που χειροκρότησε θερμά ο κόσμος . Με το πέρας αυτών , επακολούθησε ένα δημοτικό παραδοσιακό γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , στο οποίο οι απανταχού Τρανοβαλτινοί και η μεγάλη συμμετοχή των νέων δημιούργησαν μία όμορφη ατμόσφαιρα γλεντιού και κεφιού  στο οποίο πρωτοστάτησε ο Κώστας Σμόλικας με την δημοτική του ορχήστρα (Φώτη Τράσια κλπ)  .
  Ένα μεγάλο  ΜΠΡΑΒΟ ! αξίζει σε όλους όσους δούλεψαν για την επιτυχία αυτής της επιτυχημένης  εκδήλωσης !   (ΒΓ) 















































































0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου