Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

9η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ[ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΙΑΔΡΟΜΗ 28-8-2016


9η  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΠΟΔΗΛΑΤΟΔΙΑΔΡΟΜΗ  28-8-2016


   Με πολύ ζέστη και καλή διάθεση από όλους διεξήχθη την Κυριακή 28-8-2016   και  ώρα  18:00   η 9η  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ-ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ  12 Km στο Τρανόβαλτο . Φετινό σύνθημα  « Όλοι μαζί , ποδήλατα πεζοί » . Οι  145 συμμετάσχοντες  ποδηλάτες (μικροί και μεγάλοι) ευχαριστήθηκαν την διαδρομή και χάρηκαν την ποδηλατοβόλτα , διασχίζοντας τον πράσινο κάμπο και την ομορφιά της υπαίθρου .
   Μετά τον τερματισμό όλων έγινε η κλήρωση  δύο ποδηλάτων . Τυχεροί ανεδείχθησαν  η  Παπανικοπούλου Ε. Θεοδώρα και ο Παπανικόπουλος Θ. Αχιλλέας .
   Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία  στον οργανωτικό τομέα (διανομή αναμνηστικών καπέλων , πλήρης διοικητική μέριμνα κατά τη διάρκεια της διαδρομής , τήρηση κανόνων ασφαλείας και ένα πλούσιο μπάρμπεκιου με αναψυκτικά για όλους) , με αποτέλεσμα να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι και να ανανεώσουν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στην  10η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΠΟΔΗΛΑΤΟΔΙΑΔΡΟΜΗ .
   Το  Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όλους όσους έλαβαν μέρος στην εκδήλωση , τους εθελοντές που βοήθησαν στην άρτια πραγματοποίηση  αυτής  καθώς  και  τους χορηγούς  της : την Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας , την Επιχείρηση Εμπορίας και Service Ποδηλάτων των Αφών Β. Μπουκουβάλα στην Κοζάνη και την Επιχείρηση Εμπορίας Μαρμάρων  και  Τζακιών των Αφών Ε. Αργυρόπουλου στην  Κοζάνη .     Β.Γ.
  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου