Σάββατο 27 Αυγούστου 2016


ΕΤΗΣΙΟ   ΑΝΤΑΜΩΜΑ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ  ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΙΝΩΝ  2016


    Μεγάλη επιτυχία γνώρισε και φέτος το καθιερωμένο Ετήσιο Αντάμωμα Τρανοβαλτινών που πραγματοποιήθηκε την 20-8-2016 στο Τρανόβαλτο . Ίσως να είναι το καλύτερο αντάμωμα (8ο) μέχρι τώρα , κρίνοντας απ την μεγάλη προσέλευση του κόσμου , το κλίμα της ευχάριστης ατμόσφαιρας που επικρατούσε , τη διάθεση και το κέφι για χορό , γλέντι και διασκέδαση  καθώς και τη χρονική διάρκεια αυτού (χωρίς υπερβολή μέχρι το πρωί !)   .
   Μετα το θερμό καλωσόρισμα του Προέδρου του Δ.Σ.  κ.Πατσικόπουλου Μπάμπη , ακολούθησαν οι καθιερωμένες ετήσιες βραβεύσεις των πρωτοείσακτων (συγχωριανών)  φοιτητών στα Α.Ε.Ι. της χώρας  και η ξεχωριστή  βράβευση του συγχωριανού μας ,  Αθανασίου (Σάκη) Κούρα , για το μεγαλείο ψυχής που επέδειξε διακινδυνεύοντας και διασώζοντας τη ζωή  ενός  συνανθρώπου μας  (βραβευθείς γι’αυτή τη πράξη του από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.) , αποσπώντας το καθολικό , θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων .
   Κατόπιν ακολούθησε από τα μικρά χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας  ένα χορευτικό δημοτικό πρόγραμμα επίδειξης χορών από όλη τη Ελλάδα , τα οποία χειροκροτήθηκαν για τις χορευτικές ικανότητες που επέδειξαν κάτω από τις οδηγίες του άξιου χοροδιδάσκαλου του συλλόγου κ. Στέλιου Μπούκου .
   Καιρός ήταν για την έναρξη του παραδοσιακού δημοτικού γλεντιού , όπου η χορευτική πίστα ήταν για ώρες γεμάτη από τον κόσμο που γλεντούσε κάτω από τους ήχους των σολίστ του δημοτικού τραγουδιού  , του Γιάννη Γρίβα στο κλαρίνο  και του Ζήση Κασιάρα στο βιολί . Η βραδυά ήταν μαγευτική και αξέχαστη !
   Το Δ.Σ. του συλλόγου θεωρεί υποχρέωση να ευχαριστήσει  τον Αντιδήμαρχο Καμβουνίων  κ. Ευθύμιο Δισερή , τον Πρόεδρο του Τ.Σ. κ. Ευθύμιο Σκετόπουλο , τον εκπρόσωπο της Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας  κ. Φώτιο Κεχαγιά καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία τους ! Επίσης όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση  αυτής της πολιτιστικής εκδήλωσης (χορηγούς , εθελοντές κλπ) .    Β.Γ.  




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου