Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΑΝΤΑΜΩΜΑ   ΤΡΑΝΟΒΑΛΤΙΝΩΝ  

  (17-8-2013)


   Το καθιερωμένο ΑΝΤΑΜΩΜΑ στο Τρανόβαλτο  έγινε  και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Η προσέλευση των απανταχού Τρανοβαλτινών και των φίλων του συλλόγου ήταν συγκλονιστική! Διέκρινες  Τρανοβαλτινούς  από όλα τα μέρη της Ελλάδος, από την Γερμανία, την Ολλανδία, την Κύπρο κλπ .

 Η βραδυά του ανταμώματος ήταν  φανταστική και υπέροχη! Μια  βραδυά που τα είχε όλα ….. χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας - βραβεύσεις των πρωτοείσακτων φοιτητών του χωριού μας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ  της χώρας  κατά το έτος 2012 - βράβευση  ενός φίλου του συλλόγου μας  του  κοντοχωριανού  (εκ  Μικροβάλτου)  Μαστρογιαννόπουλου Γιώργου,  για την συμβολή του στην  διαρκή  και έγκαιρη ενημέρωσή των κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής των Καμβουνίων - μουσική - κέφι - χαρά!

   Ο αύλειος χώρος του Γυμνασίου Τρανοβάλτου  γέμισε από νωρίς  με κόσμο (που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο) που απόλαυσε πραγματικά την μοναδική βραδυά χορεύοντας στους ρυθμούς των παραδοσιακών τραγουδιών  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Εκ μέρους του συλλόγου τους επισκέπτες καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Βητόπουλος.

 Οι απανταχού Τρανοβαλτινοί και η μεγάλη συμμετοχή των νέων δημιούργησαν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα γλεντιού και κεφιού, με την δημοτική ορχήστρα του Τάκη  Τζήμα  και  στο τραγούδι το Νίκο Νούση  και τη  Ζωή  Ράπτη, χωρίς να λείψουν τα δικά μας παιδιά στο μουσικό πάλκο, η Κατερίνα, ο Οδυσσέας  και ο Δημήτρης! ‘Ηταν  μια ευκαιρία για τους μετανάστες μας, να γυρίσουν, να ανταμώσουν  με αγαπημένα πρόσωπα  και να γλεντήσουν όπως παλιά!

Το  Δ.Σ.  του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη  να απευθύνει ένα μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  στους χορηγούς  της συγκεκριμένης  εκδήλωσης,  καθώς  και  σε  όλους εκείνους που  μας τίμησαν και μας στήριξαν με την παρουσία  τους .


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου